Podzimní prázdniny

smoulove

PODZIMNÍ PRÁZDNINY NA HORÁCH | DĚTSKÝ PARK VEDLE HOTELU | DĚTSKÁ HERNA | BAZÉN  | OBŮRKA S LESNÍ ZVĚŘÍ

 

Před námi jsou první prázdniny v tomto školním roce, ty podzimní. U nás připadají na úterý 29. 10. a středu 30. 10., kdy začínají prázdniny také přes kopec na Slovensku. Tam jsou i ve čtvrtek 31. 10.. V obou zemích si pak můžete prodloužit prázdniny o státní svátek (CZ 28. 10. / SK 1. 11.) a víkendové dny.

Máte tak dostatek volných dnů na to, abyste vyrazili s dětmi na Bílou, kde příroda nyní hraje všemi barvami, načerpat trochu energie do zásoby před zimou.

Do konce října pak, v případě hezkého počasí, funguje také sousední dětský park s více než 30 různými aktivitami. Přidali jsme v rámci této nabídky u pobytů na 3 a více nocí jako bonus 1 vstup během pobytu do parku pro každé dítě na celý den. V případě horšího počasí mohou děti využít dětskou hernu. Doporučujeme také si udělat procházku do nedaleké obůrky s lesní zvěří nebo na zábavné stezky na severním svahu (jen víkendy do 28. 10.).

V rámci Beskydy Valašsko Card, kterou vám také dáme zdarma, máte na vstup do parku slevu. Tu máte s kartou máte i na lanovku Zbojník II, která bude v provozu do 28. 10.. Výhodou Beskydy Valašsko Card je, že má roční platnost od vystavení, takže můžete čerpat spoustu výhod a slev i po pobytu.

Cena pobytu zahrnuje:

  • ubytování ve vybraném typu pokoje
  • polopenzi
  • volný vstup do wellness v otevírací době (dospělí – bazén s vířivkou, saunový svět, fitness; děti do 15 let – bazén s vířivkou)

Cena pobytu nezahrnuje parkování a rekreační poplatek pro osoby nad 18 let (30 Kč / noc).

Děti do 1,9 let na lůžku s rodiči a bez nároku na služby ZDARMA.

Poplatek za domácího mazlíčka je 400 Kč za noc (rezervace po dohodě s recepcí).

Check-in: 14:00 / Check-out: 10:00

Pobyty můžete rezervovat on-line na našich webových stránkách nebo kontaktujte naši recepci (tel. +420 602730012, recepce@hotelbauer.cz).